Entrega en 24h | Devoluciones a 100 días
▼ Enviar a: España España
España
Portugal
Francia
Alemania
Mónaco
Austria
Bélgica
Italia
Luxemburgo
Paises bajos
República Checa
Dinamarca
Liechtenstein
Polonia
Eslovenia
Eslovaquia
Bulgaria
Estonia
Finlandia
Croacia
Hungría
Irlanda
Lituania
Letonia
Noruega
Suecia
Grecia
Malta
Hombre
Mujer
Niño
Niña
Esdemarca Esdemarca tienda online calzado, moda, accesorios… de las primeras marcas
  • MARCAS
  • Fodtøj
  • Tøj
  • Undertøj
  • Tilbehør
  • Sport
  • Sidste vare
  • Skole
  • España Enviar a España
  • Idioma Dansk
Volver a categorías
Sidste vare
MARCAS
Todo
Volver
España
Portugal
Francia
Alemania
Mónaco
Austria
Bélgica
Italia
Luxemburgo
Paises bajos
República Checa
Dinamarca
Liechtenstein
Polonia
Eslovenia
Eslovaquia
Bulgaria
Estonia
Finlandia
Croacia
Hungría
Irlanda
Lituania
Letonia
Noruega
Suecia
Grecia
Malta
hola
Ayuda    Cookies politik

Cookies politik

Hvad er cookies?

Cookies er tekstfiler eller filer, som en webserver downloader og gemmer på en brugers computer/smartphone/tablet (herefter benævnt computer), når den tilgår bestemte websider for at gemme og hente information om brugerens browsing fra den pågældende hjemmeside. hold. Derfor kan cookies gemme oplysninger om en brugers computer og om browsing-sessionerne på de websteder, de har besøgt.

Hvad cookies bruges til

Cookies bruges til at indsamle information om de enheder, hvorfra brugeren navigerer gennem hjemmesiderne, samt til at indsamle information om deres navigation. Dette websted www.esdemarca.com(herefter, websted eller websted) drevet af Fusion Lab, SL, (herefter Esdemarca) bruger cookies, det vil sige tekstfiler, der er gemt i hukommelsen hos brugerens udstyr, og som indsamler oplysninger under deres navigation gennem webstedet, til de formål, der er angivet nedenfor, afhængigt af typen af cookie.

Medmindre brugeren deaktiverer cookies, sendes cookies til serveren for Esdemarca hver gang brugeren går ind på vores hjemmeside.
Varigheden af de cookies, vi opretter, varierer afhængigt af deres brug: 24/72 timer for promoveringscookies, 6 måneder for præferencecookies (sprog, forsendelsesland) og op til 12 måneder for cookies, der holder din profil aktiv på webstedet.

Hvilke cookies bruger vi på denne hjemmeside

Cookies brugt på Esdemarca hjemmesiden

På listen nedenfor beskriver vi de cookies, der bruges på vores hjemmeside, samt formålet og opbevaringsperioden for hver cookie:

Tredjepartscookies:

Google Ireland, Ltd.

Domæne: googleapis.com

Beskrivelse: brugt af Google Ireland, Ltd.

Formål: Det bruges til at skelne brugeradfærd for at kunne vise omtale relateret til deres præferencer.

Opbevaringstid: 2 år

Facebook Ireland, Ltd.

Domæne: facebook.com

Beskrivelse: brugt af Facebook Ireland, Ltd.

Formål: Det bruges til at skelne brugeradfærd for at kunne vise omtale relateret til deres præferencer.

Opbevaringstid: 2 år

Criteo SA

Domæne: criteo.com

Beskrivelse: brugt af Criteo SA

Formål: Det bruges til at skelne brugeradfærd for at kunne vise omtale relateret til deres præferencer.

Opbevaringstid: 1 år

ACCENGAGE S.A.

Domæne: accengage.net

Beskrivelse: brugt af ACCENGAGE S.A.

Formål: Sende push-beskeder til mobile enheder og browser.

Opbevaringstid: 1 år

Esdemarca er under ingen omstændigheder ansvarlig for indholdet og rigtigheden af de politikker og betingelser, der er offentliggjort via links og links inkluderet i den foregående tabel.

Hvordan Esdemarca er autoriseret til at bruge cookies på denne hjemmeside

I forhold til brugen af cookies på hjemmesiden beskrevet i det foregående afsnit, skal brugeren vide, at han autoriserer og giver samtykke til deres brug til Esdemarca som følger:

(a) Brugeren godkender brugen af cookies, der bruges på denne hjemmeside til de formål, der er angivet i denne politik, hvis de, når de kommer ind på hjemmesiden, fortsætter med at browse på den uden at deaktivere eller deaktivere cookies.

(b) Det tillader også brugen af cookies, hvis du markerer eller klikker på ACCEPTER-boksen, der er offentliggjort i det første lag af information.

På en af de to ovenstående måder accepteres brugen af cookies, der bruges på dette websted, af brugeren.

Under alle omstændigheder skal brugeren vide, at på trods af den første accept af brugen af cookies gennem de beskrevne modaliteter til enhver tid, kan brugeren trække sit samtykke til brugen af cookies tilbage, deaktivere eller deaktivere dem og fjerne cookies fra deres udstyr.

Dette skal gøres ved at konfigurere din browser.

Hvordan du kan deaktivere eller deaktivere brugen af cookies fra hjemmesiden

Brugeren har mulighed for at stoppe med at acceptere brugen af cookies til enhver tid gennem deres browser, blokere dem eller slette de cookies, der er installeret på deres computer, ved at konfigurere indstillingerne for deres internetbrowser.

Til dette kan brugeren bruge en af følgende måder:

(a) Angiv værktøjer leveret af redaktøren, og indsæt, hvor det er relevant, links til dem.

(b) Angiv værktøjer leveret af browseren, og indsæt, hvor det er relevant, links til dem.

(c) Angiv værktøjer leveret af terminalen.

(d) Angiv fælles platforme, der måtte eksistere, til dette formål, og indsæt, hvor det er relevant, links til dem.

Enhver af de måder, brugeren bruger til at deaktivere eller deaktivere cookies, vil resultere i tilbagekaldelse af det afgivne samtykke. Men brugeren skal tage højde for, at tilbagekaldelsen ikke vil have tilbagevirkende kraft i forhold til dens accept i tidligere navigationer.

Under alle omstændigheder skal brugeren vide, at deaktivering eller eliminering af installation og brug af cookies på denne side kan resultere i en forringelse af hjemmesidens ydeevne.

Opgrader

Esdemarca kan opdatere disse betingelser og cookiepolitik. Enhver ændring af disse betingelser vil blive offentliggjort på denne hjemmeside. Fra det øjeblik, Esdemarca gør de nye betingelser tilgængelige for brugeren gennem deres offentliggørelse på hjemmesiden, vil disse nye betingelser være gældende og erstatte de tidligere offentliggjorte.

Det er brugerens ansvar periodisk at få adgang til disse betingelser offentliggjort på webstedet for til enhver tid at kende den seneste version.

Forma de pago logos Forma de pago logos

Esdemarca · Copyright © Fusion Lab, S.L. 2024 | Aviso legal | B66138827 · Manzanares, 4, 28005 Madrid (Spain)

.
Esdemarca - Una experiencia personalizada
Como sabemos que no todas las marcas te gustan por igual, utilizamos cookies propias y de terceros para personalizar el contenido y ofrecerte una experiencia adaptada a tu estilo. Personalizar. Más info.

Personalizar cookies

• -Cookies técnicamente no necesarias, como cookies de análisis de visitantes, y/o de terceros.
  • -Personalizan el contenido en base a tus búsquedas, y te ayudan a encontrar aquello que te interesa.
  • -Nos ayudan a poder mostrarte contenido que pueda interesarte a través de la red, con la ayuda de terceros.
  • -Cookies técnicamente necesarias, como cookies internas del sistema, o de personalización.
  • -Nos ayudan a que puedas navegar por la web correctamente.
  • -Mantienen las funciones de carrito, y de perfil, operativas.
  • -Personalizan los contenidos para mostrarte aquello que buscas o necesitas.
  • -Tratan información sobre cómo el usuario navega por Esdemarca.