Consegna in 24 ore | Resi fino a 100 giorni
▼ Inviare a: Spagna Spagna
Spagna
Portugal
Francia
Germania
Monaco
Austria
Belgio
Italia
Lussemburgo
Olanda
Repubblica Ceca
Danimarca
Liechtenstein
Polonia
Slovenia
Slovacchia
Bulgaria
Estonia
Finlandia
Croazia
Ungheria
Irlanda
Lituania
Lettonia
Norvegia
Svezia
Grecia
Malta
Ragazzo
Ragazza
Esdemarca Esdemarca negozio on-line di moda, calzature, accessori… dei primi marchi
  • MARCHE
  • Skodon
  • Kläder
  • Intim
  • Tillbehör
  • Sport
  • Senaste Enheter
  • Cole
  • Spagna Inviare a Spagna
  • Lingua Svenska
Tornare a categorie
Senaste Enheter
MARCHE
Tutto
Tornare
Spagna
Portugal
Francia
Germania
Monaco
Austria
Belgio
Italia
Lussemburgo
Olanda
Repubblica Ceca
Danimarca
Liechtenstein
Polonia
Slovenia
Slovacchia
Bulgaria
Estonia
Finlandia
Croazia
Ungheria
Irlanda
Lituania
Lettonia
Norvegia
Svezia
Grecia
Malta
hola
FINO AL 20% DI SCONTO AGGIUNTIVO SU
ARTICOLI CON CODICI: ESD10 e ESD20
Aiuto    Policy för cookies

Policy för cookies

Vad är cookies?

Cookies är textfiler eller filer som en webbserver laddar ner och lagrar på en användares dator / smartphone / surfplatta (nedan kallad dator) när du går in på vissa webbsidor för att lagra och hämta information om användarens surfning från den webbplatsen. team. Därför kan cookies lagra information om en användares dator och om webbläsarsessionerna på de webbplatser som de har besökt.

Vad cookies används till

Cookies används för att samla in information om de enheter från vilka användaren navigerar genom webbplatserna, samt för att samla in information om deras navigering. Denna webbplats www.esdemarca.com (nedan kallad webbplatsen eller webbplatsen) som drivs av Fusion Lab, SL, (nedan kallad Esdemarca) använder cookies, dvs. textfiler som lagras i minnet på användarens utrustning och som samlar in information under deras navigering genom webbplatsen, för de ändamål som anges nedan, beroende på typen av cookie.

Om användaren inte avaktiverar cookies skickas cookies till Esdemarca s server varje gång användaren går in på vår webbplats.
Varaktigheten för de cookies vi skapar varierar beroende på hur de används: 24/72 timmar för marknadsföringscookies, 6 månader för preferenscookies (språk, leveransland) och upp till 24 månader för cookies som håller din profil aktiv på webbplatsen.

Vilka cookies använder vi på denna webbplats?

Cookies som används på webbplatsen Esdemarca

I listan nedan beskriver vi de cookies som används på vår webbplats, samt syftet med och lagringsperioden för varje cookie:

Cookies från tredje part:

Google Irland, Ltd.

Domän: googleapis.com
Beskrivning: används av Google Ireland, Ltd.
Syfte: Den används för att särskilja användarnas beteende för att kunna visa reklam som är relaterad till deras preferenser.
Lagringsperiod: 2 år

Facebook Irland, Ltd.
Domän: facebook.com
Beskrivning: Används av Facebook Ireland, Ltd.
Syfte: Den används för att särskilja användarbeteende för att kunna visa reklam relaterad till deras preferenser.
Lagringsperiod: 2 år

Criteo SA
Domän: criteo.com
Beskrivning: används av Criteo SA
Syfte: Den används för att särskilja användarnas beteende för att kunna visa reklam relaterad till deras preferenser.
Lagringsperiod: 1 år

ACCENGAGE S.A.
Domän: accengage.net
Beskrivning: används av ACCENGAGE S.A.
Syfte: Skicka pushnotiser till mobila enheter och webbläsare.
Lagringsperiod: 1 år

[##nombre_comercial##] ansvarar inte i något fall för innehållet och sanningshalten i de policyer och villkor som publiceras via de länkar och länkar som ingår i den föregående tabellen.

Hur Esdemarca har rätt att använda cookies på denna webbplats

När det gäller användningen av cookies på den webbplats som beskrivs i föregående avsnitt måste användaren veta att han eller hon godkänner och samtycker till att Esdemarca använder dem på följande sätt:

(a) Användaren godkänner användningen av cookies som används på denna webbplats för de ändamål som anges i denna policy om de, när de går in på webbplatsen, fortsätter att surfa på den utan att avaktivera eller inaktivera cookies.

(b) Det godkänner också användningen av cookies om du markerar eller klickar på ACCEPT-rutan som publiceras i det första informationslagret.

På något av de två ovanstående sätten accepteras användningen av cookies som används på denna webbplats av användaren.

I vilket fall som helst måste användaren veta att, trots det ursprungliga godkännandet av användningen av cookies genom de beskrivna metoderna, kan användaren när som helst återkalla sitt samtycke till användningen av cookies, avaktivera eller inaktivera dem och eliminera cookies från sin utrustning.

Detta bör göras genom att konfigurera din webbläsare.

Hur du kan inaktivera eller avaktivera användningen av cookies från webbplatsen

Användaren har möjlighet att när som helst sluta acceptera användningen av cookies via sin webbläsare, blockera dem eller radera de cookies som installerats på sin dator genom att konfigurera alternativen i sin webbläsare.

För detta kan användaren använda något av följande sätt:

(a) Ange verktyg som tillhandahålls av redaktören och, i förekommande fall, infoga länkarna till dem.
(b) Ange verktyg som tillhandahålls av webbläsaren och, i förekommande fall, infoga länkar till dem.
(c) Ange verktyg som tillhandahålls av terminalen.
(d) Ange gemensamma plattformar som kan finnas för detta ändamål och vid behov infoga länkar till dem.

Alla sätt som användaren använder för att inaktivera eller avaktivera cookies kommer att leda till att det givna samtycket återkallas. Men användaren måste ta hänsyn till att återkallelsen inte kommer att ha retroaktiva effekter i förhållande till dess acceptans i tidigare navigationer.

I vilket fall som helst måste användaren veta att avaktivering eller eliminering av installation och användning av cookies på denna webbplats kan leda till en försämring av webbplatsens prestanda.

Uppgradering

Esdemarca kan uppdatera dessa villkor och cookiepolicyn. Eventuella ändringar av dessa villkor kommer att offentliggöras på denna webbplats. Från och med den tidpunkt då Esdemarca gör de nya villkoren tillgängliga för användaren genom att publicera dem på webbplatsen, kommer dessa nya villkor att vara tillämpliga och ersätta de tidigare publicerade villkoren.

Det är användarens ansvar att regelbundet ta del av de villkor som publiceras på webbplatsen för att alltid ha tillgång till den senaste versionen.

CATEGORIE IN PRIMO PIANO
Pagine internazionali

Esdemarca · Copyright © Fusion Lab, S.L. 2024 B66138827 · Manzanares, 4, 28005 Madrid (Spain)

Vai alla versione mobile

Esdemarca - Un`esperienza personalizzata
Poiché sappiamo che non ti piacciono tutti i marchi allo stesso modo, utilizziamo cookie propri e di terze parti per personalizzare il contenuto e offrirti un`esperienza unica adattata al tuo stile. Personalizza i cookie. Maggiori info.

Personalizza i cookie

• -Cookie tecnicamente non necessari, come i cookie di analisi dei visitatori, e/o di terze parti.
  • -Personalizzano il contenuto in base alle tue ricerche e ti aiutano a trovare ciò che ti interessa.
  • -Ci aiutano a mostrarti contenuti che potrebbero interessarti attraverso la rete, con l'aiuto di terze parti.
  • -Cookie tecnicamente necessari, come i cookie interni di sistema, o di personalizzazione.
  • -Ci aiutano a navigare correttamente nel web.
  • -Mantenere operative le funzioni del carrello e del profilo.
  • -Personalizza i contenuti per mostrarti ciò che stai cercando o di cui hai bisogno.
  • -Si occupano di informazioni su come l'utente naviga attraverso Esdemarca.